Tagged: ,

(Viewing 3 reply threads)
    • #2387
      Maureen Biologist
      Participant
      @maureen
      Up
      0
      Down
      ::

      Hi guys!
      I constantly have a problem with global colors disappearing. Like I add them and they are there, and then they just not there without any apparent reason, and all colors get messed up. Am I doing something wrong? Same thing is happening on different devices and different websites.

    • #2388
      Dee Zynah
      Participant
      @dee
      Up
      0
      Down
      ::

      Do not use them in combination with presets. I have found that does not work.

    • #2393
      Faye Daway
      Participant
      @faye
      Up
      0
      Down
      ::

      I never use global colors anymore. They’ve been buggy since they were introduced and they still are. Had massive issues with a site I was trying to launch for a deadline and spent hours dealing with it.

      • #2397
        Maureen Biologist
        Participant
        @maureen
        Up
        0
        Down
        ::

        @faye Ok, thanks, nice to know it’s not me crazy

      • #2400
        Anita
        Participant
        @anita
        Up
        0
        Down
        ::

        @faye Yup. I spent a lot of time only to have them not work, and randomly reset. Gave up. I stick with the colors I set in the Divi options. Sad really. It’s a great idea in theory.

      • #2416
        Mark Ateer
        Participant
        @mark
        Up
        0
        Down
        ::

        @faye,
        I agree with them, It is a buggy feature. Also colors management in Divi is very unuseful and unstable. Use preset and find a way to manage the colors by your self. like saving the colors values in notes book.

        (in cases you do not know) Also while you are developing the site you have to disable all the features in Performance tab (Divi Options). Aslo clear and disable another feature for CSS in Boulder tab (As I can good remember). Sure stop Caching (if you your using plugin for that).

        Good luck with building the site.

    • #2418
      Dave Allipa
      Participant
      @dave
      Up
      0
      Down
      ::

      Curiously, I don’t have any of the problems that others have reported in this thread. My global colours work; I’ve enabled all features in the Performance tab; and I use caching.

      I wonder if some plugin is interfering?


      @maureen
      , you might want to contact Elegant Themes directly and ask about your problem. If you get a resolution, please let us know here.

(Viewing 3 reply threads)
  • You must be logged in to reply to this topic.